Hej. Jag är en helt vanlig kvinna i vad jag tycker mina bästa år. Jag är mamma med två vuxna barn och två bonusbarn som alla har flyttat hemifrån, jag har även en man som jag varit tillsammans med sen 2000 och gift sen 2014. Jag jobbar även som personlig assistent på 75%. 

Jag fastnade för Forevers produkter år 2001 efter en olycka som gjorde att jag åt en hel del värktabletter det slog ut magen med extrema eksem och allergier som följd. Jag började dricka drycken 3 gånger om dagen och fick otroliga resultat, blev av med både eksem och allergier så jag förstod att det här är riktigt bra för vårt inre och yttre system.

Jag älskar verkligen min dryck och med det resultat jag fick var jag  bara tvungen att prova fler av produkterna. I dagsläget har jag nog provat i stort sett allt, men det är inte alla jag fastnat för. Jag har vissa favoriter som jag aldrig kommer att ge upp. Drycken är nr ett så klart men även flera andra tillskott + tandkrämen som det är    näst intill katastrof om den tar slut likaså är deon. Infinity care hudvård är en annan favorit tillsammans med Masken WOW.  

Jag är inte bara återförsäljare av produkterna utan även business-coach. Är du intresserad av hälsa och välmående så kanske du vill jobba med mig och starta en egen verksamhet? Jag finns här för att hjälpa dig att nå de mål du sätter inom Forever, inga mål är för små eller för stora. I Forever har vi inga lönetak, du bestämmer vad du vill tjäna och dit jobbar vi.

Tveka inte att höra av dig oavsett om du behöver inspiration eller information.